Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μίλησε η Ανθούσα Μάτη, αδελφή του θύματος της 17 Νοέμβρη, Χρήστου Μάτη.

«Από 32 χρονών που ήμουν τότε που σκοτώθηκε ο αδελφός μου, που τον σκότωσε ο Κουφοντίνας, τώρα είμαι 70. Μεγάλωσα παιδιά, πάντρεψα παιδιά, έκανα εγγόνια και ακόμα αυτό το πράγμα δεν βγαίνει από μέσα μου. Έχουμε τρελαθεί. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ο πόνος δεν φεύγει», δήλωσε η Ανθούσα Μάτη.

«Δεν έχει αναλάβει την ευθύνη του τι έκανε. Εγώ έχω πάει και στα δικαστήρια στον Κορυδαλλό. Και έχουμε τρελαθεί. Και τους βλέπαμε και γελάγανε. Μας έπιανε ταραχή που τους βλέπαμε. Μέχρι που να πεθάνω θα το θυμάμαι», τόνισε ακόμη η Ανθούσα Μάτη.

Αναφορικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα η Ανθούσα Μάτη ανέφερε, «Να κάτσει εκεί που είναι, εκεί που τον έχουν βάλει σε αυτή τη φυλακή και να μη ζητάει να έρθει στον Κορυδαλλό. Φυλακή η μία, φυλακή και η άλλη. Είχε καλομάθει στις άδειες ο κύριος. Ξέρετε πού μένω εγώ; Εγώ είμαι εδώ στην Άνοιξη και αυτός βολτάριζε στον Βαρνάβα και στην Αθήνα μέσα με τον γιο του. Εμένα ο αδελφός μου, πού κάνει βόλτες; Στον άλλο κόσμο;».

«Ούτε θέλουμε να πεθάνει από την απεργία πείνας ούτε τίποτα. Ας κάτσει εκεί να κάνει την ποινή του όπως την κάνουν και άλλοι φυλακισμένοι», κατέληξε.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *