Η Άννα Μενενάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 ενώ πέρασε τα παιδικά της χρόνια στον Πειραιά και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου από όπου κι αποφοίτησε το 2008.

Της: Έπη Τρίμη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2007 σε δύο επεισόδια της σειράς «Singles 2,1/2». Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε κάποια από τα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μαρία η άσχημη» στο Mega. Το 2008, πρωταγωνίστησε σε μία ιστορία της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» του Alpha.Το 2009, ήταν μέρος του βασικού καστ της δραματικής σειράς «Χαρά αγνοείται» του Mega. Στη συνέχεια με μικρά και σταθερά βήματα έκτισε την καριέρα της.

http://besdes.gr/wp-content/uploads/2021/02/άννα-μενενάκου-το-τηλεοπτικό-ντεμπού.gr

Η λατρεία στην yoga

Όταν δεν δουλεύει της αρέσει να βλέπει ωραίες σειρές -αυτή την περίοδο έχει κολλήσει με το The Crown– και να κάνει yoga. “Μου αρέσει πολύ η yoga. Όχι μόνο σαν άσκηση, αλλά σαν φιλοσοφία ζωής. Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν την κάνω όσο θα ήθελα, άλλα όταν βρω το χρόνο μου αρέσει πολύ” εξηγεί στο Marie Claire. Αυτό ίσως είναι κι ένα από τα μυστικά της ωραίας εξωτερικής της εμφάνισης στην οποία όμως δεν δίνει και μεγάλη βαρύτητα.

http://besdes.gr/wp-content/uploads/2021/02/άννα-μενενάκου-το-τηλεοπτικό-ντεμπού.gr

Κάθαρση μέχρι τέλους, αγάπη και φως για την ανθρώπινη ύπαρξη

Η Άννα Μενενάκου πήρε θέση και σχολίασε όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και την απαίτηση των συναδέλφων της να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη.

http://besdes.gr/wp-content/uploads/2021/02/άννα-μενενάκου-το-τηλεοπτικό-ντεμπού.gr

«Υπάρχουν τα κόμματα, τα αποσιωπητικά… τα ερωτηματικά και οι τελείες. Στα κόμματα υπάρχουν και τα αποσιωπητικά και τα ερωτηματικά και οι τελείες. Στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν χωράνε ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά, ούτε τελείες. Μόνο σεβασμός. Αγάπη και φως, για την ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθαρση μέχρι τέλους».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *