Υπάρχουν χώρες που οι απλοί κάτοικοι ακούν τι έχουν να τους πουν οι ειδικοί και ακολουθούν ευλαβικά τα όσα τους λένε και υπάρχουν και χώρες που οι κάτοικοι θεωρούν ότι η θρησκεία τους και η πίστη τους, πάνω από όλα θα είναι εκείνη που θα τους σώσει από τον κορωνοϊό. Στην Καμπότζη όμως το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Οι κάτοικοι κατασκευάζουν «μαγικά» σκιάχτρα τα οποία βάζουν στις εισόδους των σπιτιών τους και με τον τρόπο αυτό θεωρούν ότι ξορκίζουν το κακό (κορωνοϊό) και δεν αρρωσταίνουν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Καμποσιανής Εκ Τσανγκ η οποία έχει φτιάξει 2 σκιάχτρα που ονομάζονται «Τινγκ Μονγκ», έξω από το σπίτι της και είναι σίγουρη ότι την προστατεύσουν τόσο από τους δαίμονες όσο και από τον covid 19.

Διαβάστε περισσότερα

«Από τότε που έφτιαξα αυτά τα Τινγκ Μονγκ, με βοήθησαν να διώξω μακριά κάθε ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού και να σταματήσω τη μετάδοσή του στην οικογένειά μου» λέει η ίδια και συνεχίζει: «δεν ανησυχώ καθόλου μην κολλήσω κορονοϊό» Πάντως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρχών της χώρας έχουν καταγραφεί μόλις 307 κρούσματα ενώ δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος.trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *