ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εύβοια: Στα «κάγκελα» οι πολίτες της Χαλκίδας με τον στολισμό στην παραλία που σχηματίζει το «666»

Πρόκειται για εικόνες που έρχονται έξω από νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης, με τις αρχές να τα φορτώνουν σε πούλμαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, ώστε να μην πάρει διαστάσεις το θέμα.

Η πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Τουρκία δεν είναι γνωστή, αφού το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί με κάθε μέσο να αποκρύψει τα πραγματικά στοιχεία.
Πάντως, παρά τις προσπάθειες για συσκότιση, τα πράγματα στη γείτονα χώρα δεν πάνε καλά, όπως φαίνεται και από τον επίσημο αριθμό των νεκρών που για πέμπτη συνεχόμενη μέρα καταγράφει μαύρο ρεκόρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Αρνιακό: «Διασωληνωμένοι αυξάνονται με φόντο λαμπιόνια που τρεμοσβήνουν σαν τις ελπίδες» (vid)

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι μέσα σε 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία του κορωνοϊού 177 άνθρωποι.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε νέο υψηλό στον ημερήσιο απολογισμό κρουσμάτων (29.845) της Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών ασθενών, που σήμερα έφθασαν τους 6.592.
Μετά τον Ιούλιο, η Άγκυρα ξαναξεκίνησε από την Τετάρτη να συμπεριλαμβάνει στους καθημερινούς απολογισμούς της για την πανδημία και τον αριθμό των ασυμπτωματικών φορέων της νόσου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο συνοδός πλουσίων γυναικών Στάθης Αλεξίου για την καραντίνα “Μου ζητούν να την σπάσω”

Συνολικά, 13.191 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας της Covid-19, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων δεν είναι διαθέσιμος.