Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha παραχώρησαν συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής με την σύζυγο του Νατάσα Σκαφίδα.

«Στην πρώτη καραντίνα δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά βρήκαμε τα πατήματα μας μετά από λίγες μέρες και τα πήγαμε καλά» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής στην αρχή της συνέντευξης του.

Η συζήτηση, όπως ήταν λογικό, πήγε και στον πατέρα του Γιάννη Βαρδή, τον Αντώνη Βαρδή.

Ο Γιάννης Βαρδής θυμήθηκε ένα περιστατικό, το οποίο είχε διαδραματιστεί πριν πολλά χρόνια και του είχε κάνει άσχημη εντύπωση.

«Θυμάμαι περιστατικό που κάποιος έπιασε τον πατέρα μου στην Ομόνοια και κάποιος του είπε… δεν μου αρέσουν καθόλου τα τραγούδια σου. Μου φάνηκε παράξενο γιατί ήταν κακότροπο. Δεν βάζω δικά μου τραγούδια και του πατέρα μου στο σπίτι. Θέλω από μόνα τους μεγαλώνοντας να ανακαλύψουν ποιοι είμαστε.

Υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου και σιγά σιγά θα αρχίσουν να δίνονται σε καλλιτέχνες που πραγματικά θέλουν να τραγουδήσουν κομμάτια του πατέρα μου. Θέλω όταν τελειώσει όλο αυτό με τον κορονοϊό να γίνει μια συναυλία για να γνωρίσουν όλες οι γενιές τον πατέρα μου. Είμαι τυχερός και ευλογημένος που πρόλαβα να πω στον πατέρα μου πολλά πράγματα, πολλά “σ’ αγαπώ”.

Τα πρώτα χρόνια που συμβιώσαμε υπήρχε τεράστιο χάσμα ανάμεσά μας. Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης μου είπε “σου ζητώ συγγνώμη γιατί προσπαθώ να σε κάνω σαν κι εμένα. Άνοιξε τα δικά σου φτερά”. Έχω κρατήσει επαφή με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τον μπαμπά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *