Πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάει στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας, έκτοτε αγνοείται.

Το ημερολόγιο γράφει Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, όταν ο 35χρονος Γιάννης Μπελίτσος εξαφανίζεται από το σπίτι του στον Άγιο Αθανάσιο Ευβοίας.

Σήμερα η μητέρα του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Η Ραΐσα δεν ελέγχει τις ορμές της. Πήρε “μάτι” τον Γρηγόρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τελικά ο έρωτας είναι.. τυφλός!

Ο γιος της κινδυνεύει ακόμη κι από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Γιάννης Μπελίτσος ένας άνδρας με ιδιαίτερα εύθραυστο συναισθηματικό κόσμο, ο οποίος «ράγισε» τα τελευταία έξι χρόνια, είναι εξαφανισμένος από την περασμένη Πέμπτη. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι οι διακυμάνσεις στον ψυχισμό του ήταν και είναι απότοκο μεγάλης πίεσης, καθώς έχασε τη γιαγιά του και τη θεια του από καρκίνο, ενώ διαγνώσθηκε με την ασθένεια και η ίδια η μητέρα του – η οποία ευτυχώς πλέον είναι υγιής, αλλά πέρασε όλα τα στάδια της θεραπείας.

 

Ο Γιάννης, λάμβανε επί σειρά ετών κάποια φαρμακευτική αγωγή, αλλά όπως ο ίδιος υποστήριζε, «το έκανα για χάρη της μητέρας μου». Μέχρι και τις αρχές της καραντίνας, οπότε και έληξε η σύμβαση της τελευταίας εργασίας του (δούλευε ως εργάτης σε μεγάλη εταιρία και έπειτα σε μία κάποια μικρότερη) λάμβανε την αγωγή του και δεν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν πλήρως λειτουργικός στη ζωή του και είχε έναν κοινωνικό περίγυρο.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *