Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει μίλησε για προσωπικά θέματα, όπως για τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδί, αλλά και πως βιώνει δύσκολα την τωρινή περίοδο. Άλλωστε, η παράσταση που ήταν να συμμετέχει, ακυρώθηκε.

«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου; Μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US… Ούτε στο Dancing δεν μου είπαν που είμαι η μόνη που έχει μείνει… δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ στο J2US θα είναι πολύ καλή», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό».

Όσο για το θέμα παιδί, εξομολογήθηκε: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις… Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν!».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία».

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *