Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Χριστίνα Αλούπη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια υγείας την οποία πέρασε και την οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους!
Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου» έγραψε η Χριστίνα Αλούπη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου❣💋 Just had surgery to fix my umbilical hernia caused by my second pregnancy. All is well and I’ll be returning home soon! Love you all, thank you for your kind messages and get well wishes❣💋 #hospital #surgery #doinggood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina👑Aloupi (@aloupichristina) στις 13 Οκτ, 2020 στις 1:48 πμ PDT

Ωστόσο πριν λίγη ώρα, η παρουσιάστρια επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ενημερώνει πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ήδη ετοιμάζει τα πράγματα της για να βρεθεί στο σπίτι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Going home 🏡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina👑Aloupi (@aloupichristina) στις 13 Οκτ, 2020 στις 8:50 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.grtrelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *