Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης το πρωί της Δευτέρας.

«Γλεντάω τα γενέθλια μου κάθε χρόνο. Ξέρω ότι κάθε χρονιά είναι διαφορετική από την προηγούμενη, ξέρω ότι κάθε χρονιά ενέχει την πείρα της προηγούμενης χρονιάς. Κάθε μέρα είναι συν οι γνώσεις της προηγούμενης μέρας» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης στον Δημήτρη Παπανώτα.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία του να  βάζει νέα και πρωτοεμφανιζόμενα παιδιά να πρωταγωνιστούν στις δουλειές του, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε: «Μου αρέσει, είναι μια πρόκληση και για μένα. Τα νέα παιδιά είναι δάσκαλοι. Απομυζάς από τα νέα παιδιά, τους παίρνω δηλαδή όλους τους χυμούς και τους χρησιμοποιώ για να κάνουμε ένα τεράστιο έργο» και πρόσθεσε: «Ακόμα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από τη συμμετοχή στους 10 Μικρούς Μήτσους, η πρώτη του δουλειά ήταν στο Άγγιγμα Ψυχής».

Πώς αντιδρούν όμως τα νέα παιδιά στη ξαφνική δημοσιότητα; «Πάντα λέω στα παιδιά που από τη μια μέρα στην άλλη τους συμβαίνει αυτό, να βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα εξώφυλλο και μπορεί να αρχίσουν να τρελαίνονται, η επιτυχία είναι σαν ένα πουλάκι. Έρχεται στην αγκαλιά σου αλλά άμα κάνεις μια απότομη κίνηση και την τρομάξεις, έφυγε».

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *