Τις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί για τον χωρισμό του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, οι φήμες φούντωσαν για τα καλά και ανέφεραν μεταξύ άλλων πως ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ήταν αυτός που έδιωξε από το σπίτι την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δέχθηκε ερωτήσεις για τον χωρισμό αυτό και διευκρίνισε: «Κοίταξε να δεις για προσωπικά θέματα δεν είναι ευχάριστο να μιλάω. Έχει ακουστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε μια φάση διαλείμματος, το οποίο το έχουμε αποφασίσει μαζί. Όχι δεν έγινε τσακωμός. Είναι μια φάση που περνάνε πολλά ζευγάρια απ’ ότι ξέρω. Αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα πιστεύοντας ότι θα κάνει καλό και σε εσένα και στην σχέση».

Έχει επαφές πλέον το πρώην ζευγάρι; «Μια χαρά σχέση και επαφή και καλή επικοινωνία έχουμε με την Αλεξάνδρα καθημερινά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο»

Έχει τεθεί θέμα διαζυγίου; «Μέχρι εκεί που είπα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα κι είπαμε να το αφήσουμε για λίγο και να κάνουμε ένα διαλειμματάκι. Ζούμε χωριστά και τέλος, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί διακοπές και τώρα περίπου ένα μήνα συμβαίνει αυτό» απάντησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *