Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, ο Aντώνης Αλεξανδρίδης πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός έκανε μήνυση και μάλιστα για συκοφαντική δυσφήμιση, σε πέντε λογαριασμούς στο Twitter. Οι λογαριασμοί διαχειρίζονται από φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα έρθουν αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη.

Όσο για το αν θα επιστρέψει στο Big Brother, φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση ούτε από εκείνον, ούτε από την παραγωγή του ριάλιτι.

Η κατάθεση της Μυρσίνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδιωξε από το σπίτι σαν «βρεγμένη γάτα» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(video)

Βλέποντας ο Θωμάς πως η Ελένη δεν γλιτώνει την καταδίκη, αποφασίζει να αναλάβει δράση και συναντάει τη Μυρσίνη. Για άλλη μια φορά της δείχνει τις γυμνές της φωτογραφίες και την απειλεί πως μπορεί να τον πλήρωσε για να μην τις δείξει ποτέ πουθενά, αλλά αυτή τη φορά θα τις στείλει στον Δούκα αν δεν βοηθήσει την Ελένη. «Έχεις τρελαθεί; Καταλαβαίνεις τι μου ζητάς; Να σώσω τη φόνισσα του παιδιού μου;», του φωνάζει και εκείνος της απαντάει: «θα το κάνεις αν δεν θέλεις να μάθει ο άντρας σου τι έχεις κάνει, θα το κάνεις! Δεν αστειύομαι Μυρσίνη, αυτή τη φορά θα τις πάρει στα χέρια του ο άντρας σου και να δούμε ποιος θα σε σώσει τότε από τα χέρια του! Λοιπόν, θα ζητήσει αύριο να καταθέσει και θα πεις πως ήταν ατύχημα και πως η Ελένη ποτέ δεν θα έκανε κακό στον γιο σου», της λέει και φεύγει. Εκείνη κοιτάζει σοκαρισμένη! Το επόμενο πρωί στη δίκη, εντελώς απρόσμενα και χωρίς κανείς να το περιμένει ζητάει να καταθέσει. Ομως αυτά που θα πει θα είναι τελείως αντίθετα με αυτό που της ζήτησε ο Θωμά, αφού κατηγορεί ως μάνα ανοιχτά πλέον και επίσημα πως η Ελένη όχι μόνο σκότωσε το παιδί της, αλλά και τόσο καιρό τους έλεγε ψέματα κοιτώντας τους στα μάτια! Αυτή η κατάθεση ήταν και η καταλυτική για την απόφαση του δικαστηρίου, όπου αποφασίζεται η ισόβια καταδίκη της Ελένης. Την ίδια ώρα, ο Τόλλιας έχει πάει στον εισαγγελέα και του αποκαλύπτει: «Χρηματίστηκαν πολλοί άνθρωποι για τη βιομηχανική ζώνη, όπως κι εγώ! Ο Δούκας Σεβαστός τα σχεδίασε όλα, σ’ εκείνον δίναμε λογαριασμό». Τότε ο Εισαγγελέας του λέει πως η κατάθεση του θα λειτουργήσει υπέρ του ώστε να είναι πιο επιεικής η τιμωρία που θα του επιβληθεί για παράνομο χρηματισμό, ενώ σύντομα ο Δούκας Σεβαστός θα μπει φυλακή! Οι ενέργειες του εισαγγελέα γίνονται γρήγορα και σύντομα ο Δούκας ενημερώνεται πως έχει βγει ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο Κωνσταντής βλέπει τον πατέρα του αγχωμένο και τον ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί και ο Δούκας τον σοκάρει όταν του απαντάει: «Το όνομα μου είναι πρώτο στη λίστα. Εχουν πολλά στοιχεία εναντίον μου για να με χώσουν μέσα! Θα μπω φυλακή». Στη συνέχεια εκείνος καλεί τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο στο γραφείο του και τους ανακοινώνει τη μοιρασιά της περιουσίας του: «Εσύ Κωνσταντή θα πάρεις τα χωράφια και εσύ Νικηφόρε θα έχεις τον έλεγχο όλης της περιουσίας μας». Ο Κωνσταντής αντιδρά, το ίδιο και ο Νικηφόρος: «Νομίζω πως ο Κωνσταντής θα είναι καλύτερος σ’ αυτά! Ηταν δίπλα σου τόσα χρόνια, τα ξέρει καλύτερα από εμένα». Αλλά ο Δούκας είναι ανένδοτος! Στη συνέχεια κανονίζει τα διαδικαστικά της φυγής του και αποκαλύπτει στον Κωνσταντή τις υποψίες του για τον αδελφό του. «Εχεις αυτές τις σκέψεις και του τα άφησες όλα;», τον ρωτάει και ο Δούκας του αποκαλύπτει: «Εβαλα όρο στον συμβολαιογράφο πως αν η αστυνομία έρθει στο μέρος που υποτίθεται θα βρίσκομαι τότε θα σημαίνει πως τους έχει στείλει ο Νικηφόρος και αυτόματα ο έλεγχος της περιουσίας θα φύγει από εκείνον όπως και όσα δικαιούται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Big Brother: Aκουμπάνε επίμαχα σημεία συμπαικτών τους (video)

Ο Θωμάς στέλνει τις γυμνές φωτογραφίες στον Δούκα

Κι ενώ ο Δούκας προετοιμάζει τη φυγή του, ο Θωμάς θυμωμένος και εξοργισμένος με τη Μυρσίνη αποφασίζει να την εκδικηθεί: «Επαιξες και έχασες, Μυρσίνη», μονολογεί, βάζει τις φωτογραφίες της σ’ έναν φάκελο και τις στέλνει στον Δούκα. Η Αγορίτσα δίνει στον Δούκα την αλληλογραφία του και εκείνος τη βάζει στην τσάντα του και νωρίς το ξημέρωμα, αφού αποχαιρετά την οικογένεια του, φεύγει από το Διαφάνι και μετακομίζει σε μυστική τοποθεσία. Την ίδια ώρα η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και κάνει άνω-κάτω το γραφείο του για να βρεθούν στοιχεία που τον ενοχοποιούν! Η αστυνομία, όμως, συλλαμβάνει και τον Τόλλια, ενώ η Παγώνα μένει πίσω συγκλονισμένη, με την Ουρανία και τη Ρίζω να τη στηρίζουν. Ο Δούκας στο μέρος που βρίσκεται κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι συμβαίνει στο Διαφάνι και για να ηρεμήσει αποφασίζει να ανοίξει και να διαβάσει την αλληλογραφία του. Κάποια στιγμή πιάνει στα χέρια του έναν φάκελο χωρίς όνομα. Τον ανοίγει και βλέπει σοκαρισμένος τις γυμνές φωτογραφίες της Μυρσίνης με ένα σημείωμα μέσα από τον Θωμά που γράφει: «Αυτή ήταν η πληρωμή της γυναίκας σου! Με αυτά τα χρήματα πληρώθηκε ο δικηγόρος Ελένης». Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών! Σκίζει το γράμμα και μονολογεί: «θα σε σκοτώσω Μυρσίνη».

Η τιμωρία της Μυρσίνης

Ο Δούκας με τις φωτογραφίες στα χέρια του χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι και να τη σκοτώσει για την προδοσία της, αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν τον αφήνει να πάρει τέτοια απόφαση. Όμως το σατανικό του μυαλό σκαρφίζεται μια χειρότερη και από τον θάνατο τιμωρία: Να της συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 όταν ο Δούκας επιστρέψει και πάλι στο Διαφάνι, εκείνος δεν θα αναφέρει ποτέ ξανά το όνομα της, δε θα της απευθύνει ποτέ ξανά τον λόγο και θα κάνει σαν να μην υπάρχει στο σπίτι. Θα την αγνοεί επιδεικτικά και εκείνη θα μαραζώνει από τη συμπεριφορά του. Τυπικά μπορεί να συνεχίζουν να είναι παντρεμένοι, αλλά ουσιαστικά θα είναι χωρισμένοι και θα κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια. Η Μυρσίνη θα «καταδικαστεί» να ζει σ’ έναν λευκό γάμο.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *