Για τη ζωή της φοβάται η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Tme» και εξέφρασε τους φόβους της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μέγκι Ντρίο, αφορμή για τους φόβους της στάθηκε η κλοπή του καινούργιου της αυτοκινήτου.

«Ξύπνησα το πρωί να πάω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και το αμάξι που είχα αγοράσει πριν ένα μήνα είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε κάτω από το σπίτι. Ένα λευκό smart, λευκό ολοκαίνουριο. Άρχισα να κλαίω, μαζεύτηκε η γειτονιά και πήγα και στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, δήλωσα την κλοπή και τώρα αναμένω νέα» ανέφερε η Μέγκι Ντρίο.

«Πιστεύω ότι με παρακολουθούν και υπάρχουν και ενδείξεις πλέον, γιατί πριν από ένα μήνα μου είχαν σπάσει τον καθρέφτη και μου είχαν χαράξει όλο το αμάξι γύρω γύρω με κλειδί. Υπάρχουν ακόμα πολλοί haters από το παιχνίδι και γενικά η είσοδός μου στην τηλεοπτική ζώνη δεν έκανε τον κόσμο χαρούμενο. Θέλω να σου πω κάτι, αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει, στο δηλώνω τώρα που είμαι ζωντανή.

Έχει φοβηθεί το μάτι μου γενικά. Νιώθω φοβισμένη και μόνη γιατί η οικογένειά μου είναι μακριά, το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και οι γονείς μου μένουν εξωτερικό» πρόσθεσε το μοντέλο.

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *