Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε με ανθρώπους των FIFA και UEFA και δεσμεύθηκε για υλοποίηση όσων συμφωνηθούν.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βρει τη λύση με τη βοήθεια των διεθνών ομοσπονδιών για το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό έγινε σαφές και στις επαφές που είχε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με ανθρώπους των FIFA και UEFA στην Ελβετία.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, για να γίνει σαφές ότι υπάρχει όντως πρόθεση για βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύθηκε ότι οι προτάσεις των διεθνών ομοσπονδιών θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα υπάρχει αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μια δέσμευση που άρεσε στους ανθρώπους των FIFA και UEFA, η οποία UEFA με τη σειρά της δεσμεύθηκε για τεχνική βοήθεια, αφού δείχνει ότι όντως υπάρχει η θέληση από πλευράς κυβέρνησης να ακολουθήσει τις… διεθνείς οδηγίες για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *