Περιζήτητο σπίτι Airbnb: Πρόκειται για το σπίτι, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα. Συγκεκριμένα, είναι ένα δεντρόσπιτο από τη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το οποίο κοστίζει περίπου 329 ευρώ τη βραδιά.

Όσον αφορά την τοποθεσία του, το σπίτι βρίσκεται στα δάση της Ατλάντα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο άτομα. Αυτό, διότι το σπίτι διαθέτει μόνο ένα διπλό κρεβάτι. Από εκεί και πέρα, έχει ένα σπίτι με ωραία θέα στο δάσος. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το φυσικό τοπίο κοντά στο αστικό περιβάλλον της πόλεως.

Δίπλα υπάρχει κι ένα πεύκο ηλικίας 165 ετών. Μάλιστα, το μεγαλύτερο από τα επτά δέντρα, που περιστοιχίζουν το σπίτι, αποτελείται από τρεις χώρους. Αυτοί ονομάζονται Mind (σ.σ. καθιστικό), Body (σ.σ. κρεβατοκάμαρα) και Spirit (σ.σ. το σημείο με την αιώρα). Αξίζει να αναφερθεί πως αφιέρωμα για το συγκεκριμένο σπίτι έχουν κάνει μερικά από τα μεγαλύτερα μπλογκ. Σε αυτό έχουν αναφερθεί φυσικά τηλεοπτικά σόου και περιοδικά του εξωτερικού, ανάμεσά τους τα Architectural Digest, Travel + Leisure και Harper’s Bazaar.

Περιζήτητο σπίτι στο Airbnb: Είκοσι φωτογραφίες από το μαγικό σπίτι της Ατλάντα

Περιζήτητο σπίτι στο Airbnb: Κι άλλες φωτογραφίες από το μαγικό σπίτι της Ατλάντα

Περιζήτητο σπίτι στο Airbnb: Επιπλέον φωτογραφίες από το μαγικό σπίτι της Ατλάντα

Περιζήτητο σπίτι στο Airbnb: Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από το μαγικό σπίτι της Ατλάντα

Πηγή: www.enimerotiko.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *