Στα γραφεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα βρεθεί σήμερα στις 11:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας την αξιολόγηση του έργου που επιτελεί κάθε χαρτοφυλάκιο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση και την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου. Να σημειωθεί ότι το ραντεβού είχε κλειστεί αρχικά για την περασμένη Παρασκευή αλλά λόγω πολιτικών εξελίξεων αναβλήθηκε.

Το υπουργείο Εργασίας είναι το δεύτερο που αξιολογεί ο πρόεδρος της κυβέρνησης μετά το υπουργείο Τουρισμού που επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε… καλό βαθμό στον κ. Χάρη Θεοχάρη.

Η σημερινή συνάντηση δεν αναμένεται να κρατήσει πάνω από 45 λεπτά με μια ώρα καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου στις 12:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κ. Κεγάμ Χατσεριάν και τον Πρόεδρο κ. Τσολακιάν Μπογό και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος.

Ακολούθως στις 14:30 θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση Μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Πηγή: www.newsbeast.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *