ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) για ακρόαση ενώπιον της ΕΕΑ αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές, δηλαδή στην ΕΕΑ όπου έκανε και την καταγγελία ο Ολυμπιακός», επισημαίνουν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επαναλαμβάνοντας τη θέση που ειπώθηκε δια στόματος του αντιπροέδρου κ. Γκαγκάτση και στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας: «Είμαστε αντίθετοι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο».

Από τη Μικράς Ασίας υποστηρίζουν ότι «δεν μπορούμε να πούμε από τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιες είναι αυτές οι αλλαγές και αν δε συζητηθεί με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο» και προσθέτουν πως «τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυϊδιοκτησία».

Αυτό που επανέλαβαν σ’ όλους τους τόνους και σήμερα οι παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι «ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή».

Σ’ ότι αφορά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ακρόασης ενώπιον της ΕΕΑ αυτή έχει γίνει γνωστή στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν έχουν παραλάβει τη δικογραφία και μάλιστα αναρωτιούνται «από πού θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του ΟΣΦΠ θα γίνει δεκτή;».

Σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους» υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. «Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, αυτό είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός», επισημαίνοντας πως «είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυϊδιοκτησίας».

Τέλος ξεκαθαρίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ μιας Γενικής Συνέλευσης με την παρουσία ιδιοκτητών ομάδων της Super League, «απλά να το ξέρουμε λίγο νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δε διαμένει Ελλάδα…».

Πηγή: gazzetta.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *