Οι Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ διοργανώνουν on line δημοπρασία έργων τέχνης στην πολιτιστική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Paddle8 για να συγκεντρώσουν χρήματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ο superstar της ποπ και το μοντέλο σύζυγός του, που είναι ένθερμοι συλλέκτες έργων καλλιτεχνών, όπως οι Takashi Murakami και KAWS, έχουν επιμεληθεί 17 έργα τέχνης για τη δημοπρασία με φιλανθρωπικό σκοπό, αναφέρει το ΑΠΕ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, LIFT Los Angeles και Inner-City Arts, που θα βοηθήσουν τις οικογένειες τις ημέρες των γιορτών.

Ανάμεσα στα σημαντικά έργα είναι η λιθογραφία του Felix the Cat από τον σχεδιαστή μόδας και εικαστικό καλλιτέχνη Virgil Abloh, έργα ζωγραφικής που απεικονίζουν τους διάσημους χαρακτήρες του Buff Monster, Melty Misfits καθώς και δημιουργίες των OG Slick, Greg Mike και Pablo Dona.

Η οργάνωση LIFT Los Angeles, δραστηριοποιείται για να σπάσει τον κύκλο της φτώχειας για οικογένειες σε ανάγκη και η Inner-City Arts αξιοποιεί την εκπαίδευση για να επηρεάσει θετικά τις ζωές παιδιών από μειονεκτούντα περιβάλλοντα.

Η online δημοπρασία που προσφέρει επίσης μία εικόνα του γούστου του ζευγαριού στην τέχνη διεξάγεται έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *