Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι λευκά για έναν ένθερμο οπαδό της ΑΕΛ, αλλά… βυσσινί. Ο άνθρωπος αυτός στόλισε το σπίτι του, στη Λάρισα, σχημάτισε με τα λαμπάκια του το όνομα της αγαπημένης του ομάδας και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, για όποιον περνά από τον δρόμο μεταξύ της πόλης της Γιαννούλης.

Μάλιστα, η λατρεία για την ΑΕΛ έκανε την ΠΑΕ να ενεργοποιηθεί και τον καλεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΛ παρακαλεί τον οπαδό μας, ο οποίος αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του και στόλισε το σπίτι του τιμώντας την ιστορική μας ομάδα και το μεγαλείο της με την εικόνα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσει αμέσως με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410259000, διότι κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο συγκεκριμένος οπαδός θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν είναι κάτοχος διάρκειας θα του παραδοθούν τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του εισιτήρια διαρκείας για όποια θύρα επιθυμεί.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί μετά από 4 χρόνια καταφέραμε να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ο οποιοσδήποτε από τους αγνούς και ανιδιοτελείς οπαδούς να τη θεωρεί στολίδι για το σπίτι του στην πιο μεγάλη Χριστιανική γιορτή παγκοσμίως.

Η φωτογραφία με το στολισμένο σπίτι του οπαδού μας θα γίνει πόστερ στα γραφεία μας και στα αποδυτήρια μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο.

Τον οπαδό μας που στόλισε το σπίτι του με τον τρόπο που αναφέρουμε, εφόσον μας το επιτρέψει, θα επισκεφθούν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και προπονητές μας για να του ευχηθούν για τις γιορτές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του».

Όπως σημειώνει και η «βυσσινί» ΠΑΕ, η πηγή των φωτογραφιών είναι η ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Πηγή: www.newsbeast.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *