Σύμφωνα με το Meteo, από το βράδυ της Τρίτης 3/12 χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου. Ιδιαίτερα στη Θράκη χιονοπτώσεις σημειώθηκαν ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Πού σημειώνονται οι χαμηλότερες θερμοκρασίες

Παράλληλα, όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα, αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες και παγετός καταγράφηκαν στο σύνολο σχεδόν της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ κοντά στους μηδέν βαθμούς πλησίασε η ελάχιστη θερμοκρασία και σε πολλές ακόμη περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Meteo

Θεσσαλονίκη: Επεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά -Σε Χορτιάτη, Λαγκαδά

To πρώτο χιόνι έκανε την εμφάνιση του σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Περιοχές στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης, όπως ο Χορτιάτης και το Φίλυρο έχουν ντυθεί στα λευκά. Όπως αναφέρει το Τhestival ελαφριά χιονόπτωση παρατηρείται στο Ωραιόκαστρο τον Λαγκαδά αλλά και στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το στρωσε στο Χορτιάτη, χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία

Χαλκιδική: Το έστρωσε στην Αρναία

Με χιονοπτώσεις πέρασε η νύχτα και στην ορεινή Χαλκιδική. Στη διάρκεια της νύχτας άρχισε να χιονίζει ελαφριά, αλλά με το κρύο να είναι έντονο, λίγη ώρα μετά άρχισε να το στρώνει. Στην Αρναία και τα γύρω ορεινά χωριά, η εικόνα ήταν πανέμορφη με το στολισμένο χωριό να «ντύνεται» στα άσπρα.

Το χιόνι έκανε την εμφάνισή του και στα ορεινά της Χαλκιδικής / Φωτογραφία: Στέλιος Ρήγας

Το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στη Ξάνθη στη διάρκεια της νύχτας.

Επεσαν τα πρώτα χιόνια στο Πήλιο και την Κοζάνη

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο, με τους κατοίκους στο βουνό των Κενταύρων να ξυπνούν το πρωί στα… λευκά. Στα λευκά ξύπνησε και η Κοζάνη μετά από χιονόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *