Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 19o PHARMA point, το οποίο διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην  Θεσσαλονίκη, μεταξύ 2-3 Νοεμβρίου 2019.

Το συνέδριο PHARMA point, επί δεκαεννιά συναπτά έτη συνεχίζει να αναπτύσσεται και να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στην επεξεργασία της προοπτικής του φαρμακευτικού κλάδου, φέρνοντας τα φαρμακεία ακόμα πιο κοντά σε αυτό που αποκαλούμε «φαρμακείο των υπηρεσιών».

Το «παρών» έδωσαν  διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, οι οποίοι, μέσα από τις εισηγήσεις τους, ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της έρευνας για νέα φάρμακα, ανέπτυξαν θέματα που αφορούν την καθημερινή επαφή των φαρμακοποιών με τους χρόνια πάσχοντες, παρουσίασαν τις υπηρεσίες φαρμακείου και το τι ισχύει στην Ελλάδα, απάντησαν  σε ερωτήματα των συνέδρων σχετικά με την ανάπτυξη του φαρμακείου στις σύγχρονες απαιτητικές οικονομικές συνθήκες και  πρότειναν λύσεις σε καίρια ζητήματα του κλάδου των φαρμακοποιών.

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ, διευρύνει το ήδη εκτεταμένο νοσοκομειακό της χαρτοφυλάκιο, αναπτύσσοντας σημαντικό αριθμό ενέσιμων φαρμακευτικών προϊόντων. Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά εκτός νοσοκομείου με νέες, από του στόματος χορηγούμενες θεραπείες, ενώ επεκτείνεται και στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, επιλέγοντας σκευάσματα υψηλών προδιαγραφών και κλινικώς πιστοποιημένα.

Η Φαρμακοβιομηχανία DΕMO ABEE, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο και καινοτόμο προϊόν NAFLiver®. Πρόσφατες κλινικές μελέτες απέδειξαν την ευεργετική δράση ενός πατενταρισμένου εκχυλίσματος που περιέχει Ουρσολικό  και Ολεανολικό οξύ, στο λιπώδες ήπαρ και στην υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Οι παραπάνω ιδιότητες συνδυάζονται με την αποδεδειγμένη επιστημονικά δράση της Χολίνης, η οποία συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων, και έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην συγκεκριμένη κατηγορία προσφέροντας στην Ιατρική Κοινότητα μια σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή πρόταση για τη λιπώδη νόσο του ήπατος και την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *