Για υπέρβαση αρμοδιοτήτων κατήγγειλε η Λίνα Μενδώνη τις δύο γυναίκες υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία να απομακρύνει ανήλικους από δύο κινηματογράφους της Αθήνας που έπαιζαν την ταινία «Joker», σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η δουλειά τους είναι γνωμοδοτική» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός. «Έπρεπε μετά τον έλεγχο στα σινεμά εφόσον διαπιστώθηκαν ότι υπήρχαν ανήλικοι να ενημερώσουν τον αιθουσάρχη των σινεμά, τον προϊστάμενό τους ή τον Γενικό Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκο Γιατρομανωλάκη. Όχι να καλέσουν την αστυνομία. Δεν καταλαβαίνω τα κίνητρά τους», συμπλήρωσε η κ. Μενδώνη.

Παράλληλα η υπουργός Πολιτισμού εξήγησε ότι θα εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας σε αυτήν την περίπτωση.

Η Λίνα Μενδώνη επιβεβαίωσε ότι παρέμβαση της αστυνομίας έγινε και το Σάββατο και την Κυριακή και οι δύο υπάλληλοι δεν είχαν ενημερώσει όπως θα έπρεπε τους προϊσταμένους τους. «Εμείς από την αστυνομία ενημερωθήκαμε χθες το βράδυ», ανέφερε η υπουργός.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *