Μεγάλες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση με την προβολή της ταινίας «Joker» το Σαββατοκύριακο και τις καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού οι οποίες έφεραν την αντίδραση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, το σχόλιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την παρέμβαση της Αστυνομίας και την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Ν

Τώρα ήρθε η σειρά του ΚΙΝΑΛ να γίνει άνω-κάτω και να προκληθεί διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στον Σταμάτη Μαλέλη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Η αρχή έγινε όταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια ανάρτηση με την οποία έδειξε να «υιοθετεί» την εκδοχή χρήστη του facebook ο οποίος ανέφερε πως βρισκόταν στον κινηματογράφο «Αελλώ».

«Διαβάστε μια επώνυμη μαρτυρία και όχι τα τρολ!» έγραψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Μαλέλης προχώρησε σε ένα τιτίβισμα. «Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας» έγραψε στο twitter.

Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς , αγγίζει τα όρια της γελοιότητας #τζοκερ

— Stamatis Malelis (@stamatismalelis) October 21, 2019

Χρήστης του Twitter έσπευσε να του σχολιάσει πως ο διαχωρισμός «αριστερά – δεξιά» περνάει στις ηλικίες άνω των 55 ετών. Τότε ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε: «Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει σε κινηματογράφους».

Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει στους κινηματογράφους

— Stamatis Malelis (@stamatismalelis) October 21, 2019

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στον Σταμάτη Μαλέλη:

«Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο ΠΑΣΟΚ είμαι, σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;».

Με την απάντηση του Σταμάτη Μαλέλη να είναι η εξής: «Όπως θα έχεις διαπιστώσει είσαι αντίθετος με την γραμμή του Κιναλ. Και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως ! Τώρα το ποιός αλλάζει συχνά θέσεις και πολιτικές ας το κρίνουν άλλοι!»

Όπως θα έχεις διαπιστώσει είσαι αντίθετος με την γραμμή του Κιναλ. Και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως ! Τώρα το ποιός αλλάζει συχνά θέσεις και πολιτικές ας το κρίνουν άλλοι!

— Stamatis Malelis (@stamatismalelis) October 21, 2019

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *