Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι. Και όταν διαλέγουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ή και για τον εαυτό μας, η διάθεση πρέπει να είναι fun, ανάλαφρη και πρωτότυπη, χωρίς να απαιτείται κόπος και σπαζοκεφαλιά.

Εκείνοι που ο αυθορμητισμός, η πρωτοτυπία και το «yolo», ως στάση ζωής, κυλάει στο αίμα τους, διψούν για νέες ιδέες και για χαμόγελα ικανοποίησης από τους αποδέκτες ενός δώρου που ξεφεύγει από τα τετριμμένα, εκείνοι, ξέρουν ότι πρέπει να «παίξουν το χαρτί», Baladeur.gr.

Η νέα τάση στα δώρα, είναι τα προσωποποιημένα, με βάση την ημερομηνία γέννησης και την αριθμολογία του ονόματος του προσώπου στο οποίο θέλουμε να προσφέρουμε ένα δώρο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, αφού δεν πρόκειται για ένα αντικείμενο αλλά για μια ολόκληρη εμπειρία ζωής.

Αναγράφοντας, λοιπόν, σε μία πολύ απλή φόρμα το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του προσώπου, στο οποίο θέλουμε να προσφέρουμε κάτι το ιδιαίτερο, ο μηχανισμός ανατρέχει σε μια βάση δεδομένων 1.300 και πλέον εμπειριών ζωής για να επιλέξει βάσει των δεδομένων που καταχωρίσατε, 12 ιδέες δώρων εμπειρίας αποκλειστικά για τον δωρολήπτη σας!

Οι προτάσεις δώρων εμπειρίας, όπως π.χ. το να οδηγήσεις μία Ferrari, ή να πιλοτάρεις αεροσκάφος, ή να κάνεις παραπέντε αγκαλιά με τον αγαπημένο σου, προκύπτουν συνδυαστικά από την επεξεργασία της ημερομηνίας γέννησης και την αριθμολογία του ονόματος του αποδέκτη του δώρου, αλλά και από τη χρονική στιγμή κατά την οποία θα προσφέρουμε το δώρο (Χριστούγεννα, Γενέθλια, Γιορτή, Επέτειος κλπ).

Επιλέγοντας ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας, μέσα από τo Baladeur.gr, διαδικτυακά, τηλεφωνικά, ή ακόμα και από το φυσικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα, έχετε διαλέξει κάτι μοναδικό, το οποίο έχει διάρκεια ισχύος 9 μηνών, δικαίωμα αλλαγής και συνοδεύεται από πλήρεις οδηγίες χρήσης, σε κανονική συσκευασία δώρου, για να γίνει το σωστό unboxing.

Baladeur.gr– Το πρώτο φυσικό και on-line κατάστημα δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, από το 2005!

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *