Για τη διαμάχη που είχε πριν από μερικά χρόνια με τον Γιώργο Λιάγκα και κατέληξε στα δικαστήρια μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς. Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα.

Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα ότι «Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε». Είμαστε και γείτονες, τον βλέπω. Κάποια πράγματα τα έχω μετανιώσει, δεν θα τα έκανα. Μπορεί να μην το τράβαγα, αλλά δεν ξέρεις και πώς σε βρίσκει ένα γεγονός στη ζωή σου», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, δίνοντας συνέχεια στην τοποθέτηση του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία δεν πήρε τα χρήματα που δικαιούταν βάσει δικαστικής απόφασης.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *