Απίστευτος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον παρουσιαστή της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο και τον δημοσιογράφο και διευθυντή της «Εστίας» Μανώλη Κοττάκη στο πάνελ της εκπομπής «Η επόμενη μέρα».

Αφορμή στάθηκε η επιστολή Καραμανλή στον Μπους για την επίλυση του Σκοπιανού.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Κοττάκης προσπαθώντας να εξηγήσει τι προηγήθηκε της επιστολής, αναφέρθηκε στο πλαίσιο, με τον παρουσιαστή να του ζητά να σταματήσει την τοποθέτησή του και να καταθέσει την ερώτηση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής κι ενώ στο στούντιο ήταν καλεσμένοι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Σοφία Ζαχαράκη, προκλήθηκε ένταση μεταξύ του παρουσιαστή της ΕΡΤ, Σεραφείμ Κοτρώτσου και του δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΣΤΙΑΣ, Μανώλη Κοττάκη.

Μάλιστα, η τοποθέτηση Κοττάκη προκάλεσε και την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που τον κάλεσε να μην κάνει μάθημα ιστορίας, αλλά την ερώτησή του.

«Εσείς θα μου πείτε τι θα κάνω;», απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Είναι δημοσιογραφική τοποθέτηση, αλλά και πολιτική τοποθέτηση. Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω. Πώς θα γίνει με τον κόφτη που έχετε βάλει εσείς; προσβάλλομαι όταν στο 10ο δευτερόλεπτο με διακόπτετε».

«Γράψ’ τα στην «ΕΣΤΙΑ» Μανώλη αυτά», ανταπάντησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ακολούθησε χαμός.

«Είστε προσβλητικός και συνομωσιολόγος» είπε σε άλλο σημείο της εκπομπής απευθυνόμενος στον Μανώλη Κοττάκη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Μανώλης Κοττάκης προτίμησε να φύγει από την εκπομπή ισχυριζόμενος ότι από την αρχή που προσπαθεί αν μιλήσει «τρώει τάκλιν», με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να του ζητά επίμονα να κάνει την ερώτησή του!

Μετά το διάλειμμα που δόθηκε, ο Μανώλης Κοττάκης είχε αποχωρήσει.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *