Δεν άντεξαν την ταπείνωση που μία γυναίκα ήταν αριστούχα στην τάξη της κι έτσι αποφάσισαν να της κόψουν τον αέρα. Τέσσερα ξαδέρφια της κάλεσαν τη 16χρονη μαθήτρια για γεύμα στη διάρκεια διαλείμματος από το σχολείο στη Σιταπούρ, στην επαρχία Ούταρ Πράντες στην Ινδία.

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγόρια έριξαν ηρεμιστικά στο φαγητό και έτσι όταν η κοπέλα αποκοιμήθηκε τη μετέφεραν στην αίθουσα προσωπικού και μαζί με έναν καθηγητή τους τη βίασαν ομαδικά, ενώ ένας από τους δράστες βιντεοσκοπούσε τον βιασμό. Στη συνέχεια έστειλαν το βίντεο στην οικογένειά τους μέσω Whatsapp. Οι γονείς της μαθήτριας κατέθεσαν αναφορά κατά πέντε ανθρώπων και αυτό οδήγησε στη σύλληψη ενός ενώ τέσσερις διαφεύγουν.

Όπως είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας, μόλις η κοπέλα συνήλθε, της είπαν ότι είχε λιποθυμήσει στην αυλή και τη μετέφεραν στην αίθουσα των καθηγητών. Όλοι τους είναι μαθητές στο ίδιο σχολείο με το θύμα, ενώ σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, η πράξη τους οφείλεται στη ζήλια τους για την επιτυχία της στα μαθήματα. Όταν αρίστευσε μέσα στην τάξη της τα αγόρια αισθάνθηκαν ταπεινωμένα από την οικογένειά τους που τους ξεπέρασε μια γυναίκα.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *