Το παρελθόν «χτύπησε» την πόρτα στην Τατιάνα Στεφανίδου! Αυτές είναι οι αμαρτίες που πρέπει να πληρώσει η παρουσιάστρια!

Διαβάστε περισσότερα

Οφειλή ενός εκατομμυρίου ευρώ με τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Αθηνών. Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης της στον ΣΚΑΙ να χτυπούσαν ταβάνι (παρά το γεγονός αυτό την πετούν έξω από το κανάλι), ωστόσο τα προβλήματα για τη δημοφιλή παρουσιάστρια δεν έχουν τελειωμό. Κυρίως οικονομικά προβλήματα, απόρροια παλιών τηλεοπτικών εκπομπών.

Το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για ηθική βλάβη καλείται να καταβάλλει η Τατιάνα Στεφανίδου στους κληρονόμους του επιχειρηματία Ιωάννη Ζώνα, ο οποίος είχε απαχθεί το 2001 στη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη με τους απαγωγείς να ζητούν ένα δισεκατομμύριο δραχμές.

Η υπόθεση αφορά την εκπομπή της «Γυάλινος Τοίχος» στο υπό πτώχευση Alter Channel με την παρουσιάστρια να έχει καταθέσει αγωγή στους ιδιοκτήτες του καναλιού, ζητώντας να αναλάβουν το επίμαχο ποσό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην αγωγή της η Τατιάνα Στεφανίδου: «εξαναγκάζομαι εγώ η ίδια να καταβάλω τα οφειλόμενα ποσά στους αντιδίκους μου, και αυτό παρά το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός στο παρελθόν κάλυπτε οικονομικά αντίστοιχες περιπτώσεις,

καθώς είχε θεσπίσει μια επιχειρηματική συνήθεια, που αποτέλεσε τη ρητή συμφωνία μεταξύ μας, σε εκτέλεση της οποίας θα ικανοποιούσε πλήρως τρίτα θιγόμενα πρόσωπα των δικών περί την προσβολή προσωπικότητας κατά την παρουσίαση των εκπομπών «Γυάλινος Τοίχος», της οποίας ήμουν παρουσιάστρια».

Πριν λίγες μέρες είχε προσδιορισθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εκδίκαση της αγωγής της Τατιάνας κατά του ALTER, μόνο που στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν παρευρέθηκε κανείς εκπρόσωπος του καναλιού, ούτε καν δικηγόρος.

Όσον αφορά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, για την υπόθεση Ιωάννη Ζώνα και την εκδίκαση της υπέρογκης αποζημίωσης, η Τατιάνα Στεφανίδου εξηγεί:

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη επιδίκασε σε αυτούς ως χρηματική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν από την απλή δυσφήμιση του προσώπου τους το ποσό των 150.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 300.000 ευρώ, αναγνωρίζοντας επιπλέον ότι οφείλω να καταβάλω σε καθένα των εναγόντων το ποσό των 50.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 100.000 ευρώ νομιμοτόκως από την επόμενη της επίδοσης της αγωγής και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως.

Επί προσθέτως, μας καταδίκασε στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων των εφεσίβλητων αμφοτέρων των βαθμών δικαιοδοσίας, ποσού 15.000 ευρώ. Σήμερα, το τοκοφόρο ποσό της αποζημίωσης ανέρχεται σε 357.000 ευρώ για έκαστο των εναγόντων, δηλαδή συνολικά 714.000 ευρώ.

Συνολικά, ως προς το καταψηφιστικό αίτημα, συνυπολογιζόμενων των τόκων υποχρεούμαι να καταβάλλω το ποσό των 1.029.000 ευρώ συνολικά και στους δύο ενάγοντες!!!» , όπως αναφέρουν πληροφορίες του grandemagazine.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *