Ισχυρίζεται ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο 6 φορές όταν τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε έσπασαν και έγιναν τοξικά!

Τα προβλήματα της ξεκίνησαν τη στιγμή που η αυτοπεποίθησή της έφτασε στον… πάτο.! Στην προσπάθειά της να αναδείξει περισσότερο τη θηλυκότητά της προχώρησε σε αρκετές επεμβάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

«Ποτέ δεν μου άρεσε το στήθος μου, οπότε το 2005 πήρα την απόφαση να το φτιάξω. Είμαι αρκετά ψηλή και με αθλητικό σώμα οπότε με μεγαλύτερο στήθος θα ένιωθα περισσότερο γυναίκα. Ένα χρόνο όμως μετά την πρώτη εγχείρηση τα εμφυτεύματα έγιναν τοξικά και αν δεν τα αφαιρούσα μπορούσα να προσβληθώ» Παρά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, η Janey δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε θέλοντας να βελτιώσει την εμφάνισή της όμως αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα: «Η κακή μου τύχη συνεχίστηκε όταν τα επόμενα εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν λάθος και έκαναν το δέρμα στο στήθος μου πολύ σφιχτό, οπότε πλήρωσα έξτρα χρήματα για να το διορθώσω».

Τα τρίτα της εμφυτεύματα ήταν πολύ μεγάλα ενώ την τέταρτη και την πέμπτη φορά ο οργανισμός της δεν τα δέχθηκε. Τον Ιούνιο του 2018, ξαναπροσπάθησε ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία εμφύτευση και η πιο πετυχημένη!

«Οι έξι μήνες που πέρασα δίχως εμφυτεύματα ήταν οι πιο απαίσιοι! Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση! Ο άντρας μου χρειάστηκε να πουλήσει την BMW του για να βρεθούν οι 4.000 λίρες που απαιτούνταν για την επέμβαση».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *