Ο πολιτικός, επιστήμονας, συγγραφέας και μουσικός Κώστας Ζουράρις θα μπει στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών καθώς έχει θέσει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στο GrTimes.gr για την καριέρα του ως πολιτικός όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για την υποψηφιότητα του στις εθνικές εκλογές.

Εντύπωση προκάλεσε το σημείο της συνέντευξης όταν και ρωτήθηκε να σχολιάσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Εκείνος απάντησε: Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί… εγώ τον λέω «το αγόρι μου», είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό.

Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο. Γιατί εκείνος έκανε μεγάλα λάθη ενώ ο Αλέξης έκανε μικρά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 11:40

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *