Την ανάγκη να πληροφορηθούν οι πολίτες για το πρόγραμμα των κομμάτων πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας και π. υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπαγορεύει τη στήριξη των μικρομεσαίων στρωμάτων, τα οποία υπέφεραν τα σκληρά χρόνια της κρίσης, παράλληλα με μία αναπτυξιακή πολιτική που θα εξασφαλίσει την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα κοστολογημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε αντίθεση με όσα παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε πρώτη φάση υποσχέθηκε τα πάντα και τώρα μαζεύει το σαθρό αυτό αφήγημα παραπέμποντας στις καλένδες όλα όσα έταξε» είπε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις 120 δόσεις απάντησε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό μέτρο, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον του κόσμου να ενταχθεί σε αυτό. «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να στηρίξουμε όλους όσοι επλήγησαν από την κρίση και προχωράμε με παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της αναπτυξιακής προοπτικής της ελληνικής οικονομίας, η οποία βρίσκεται σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης επί τρία συνεχόμενα τρίμηνα» δήλωσε.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στη Μεσσηνία αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό πλαίσιο για την αυτοδιοίκηση που αναβάθμισε τον ρόλο των τοπικών κοινοτήτων δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να υλοποιούν έργα για τον τόπο τους, ενώ μίλησε για την εικόνα που αποκομίζει από τις συνομιλίες που έχει με πολίτες της περιοχής σχετικά με όσα επιτεύχθηκαν την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις περιοδείες παρατηρώ ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάναμε για να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν πολλά στον χώρο της Εργασίας, της Παιδείας και της Υγείας. Βέβαια αναγνωρίζουμε – σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους – ότι αυτά που έγιναν δεν ήταν αρκετά για να αντιστρέψουν την εικόνα μιας κατεστραμμένης από την οικονομική κρίση κοινωνίας. Κάναμε πολλά αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να γίνουν» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *