Στην επιστολή που έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, από το Πέραμα και τα Ανώγεια: «Η ΝΔ είχε εκχωρήσει στη γειτονική χώρα το όνομα Μακεδονία για το εσωτερικό και Μακεδονία-Σκόπια για το εξωτερικό, χωρίς συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα χώρα και όχι erga omnes που κατάφερε η κυβέρνηση. Και τόσο καιρό δεν σταμάτησαν να υποκρίνονται τους Μακεδονομάχους και να μιλούν για προδοσίες και ηγούνταν συλλαλητηρίων εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία των πολιτών πάνω σε αυτό το ζήτημα».

Ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα, συμμετείχαν σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους του Μυλοποτάμου και των Ανωγείων στην οποία ο κ. Ξανθός απαντώντας για τη μεσαία τάξη τόνισε: «Από τις ελίτ που ελέγχουν τα τηλεοπτικά κανάλια, δεν ανεχόμαστε κλαυθμούς και οδυρμούς για τη μεσαία τάξη που φτωχοποιείται».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε: «Η σχέση με τον λαό στα χρόνια της διακυβέρνησης μας ήταν ειλικρινής και χωρίς συνδιαλλαγή. Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα αν επικοινωνήσουμε στους πολίτες τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου μας, αν προβάλλουμε το στρατηγικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, αν αναδείξουμε τις διαχωριστικές μας γραμμές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αν επισημάνουμε τους κινδύνους που θα προκύψουν από μια ενδεχόμενη διακυβέρνηση της χώρας από τη Ν.Δ. με τη χρήση της νεοφιλελεύθερης ατζέντας που θέλει να προωθήσει».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *