«Η μόνη χρήσιμη για το λαό, πραγματικά, ψήφος, είναι μόνον αυτή στο ΚΚΕ» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η ψήφος που μετράει. Μέχρι την τελευταία μέρα, μέχρι την τελευταία ώρα δίνουμε τη μάχη να μην χαθεί καμιά ψήφος για το κόμμα μας. Η ψήφος στο ΚΚΕ που χάνεται, λόγω αποχής, στην ουσία ενισχύει τους αντιπάλους του λαού μας. Στις 7 του Ιούλη πάμε και ψηφίζουμε ΚΚΕ. Είναι η ψήφος που μετράει για το λαό. Γιατί την επόμενη μέρα, για το λαό σημασία δεν θα έχει πού θα κάτσει η διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και στο δεύτερο, αν θα έχουμε μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας, ή συνεργασίας με κάποιο κόμμα συμπλήρωμα, ούτε το αν και πόσα κόμματα μιας χρήσης θα μπουν στη Βουλή» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας. «Αυτό που θα έχει σημασία για το λαό την επόμενη μέρα, είναι πόσο δυνατό θα είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Γιατί το ΚΚΕ, με σημαία τις ανάγκες και το δίκιο του λαού, θα βρεθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι εχθρική για το λαό. Ακριβώς γιατί θα είναι άλλη μια κυβέρνηση των μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που θα συνεχίζει να τσακίζει τους πολλούς για τα κέρδη των λίγων».

«Στις 7 του Ιούλη έχετε να επιλέξετε, ανάμεσα σε τέσσερις μνημονιακούς και δύο φασίστες – ακροδεξιούς και στο ΚΚΕ. Αυτή είναι η ουσία. Γι» αυτό σας λέμε με όλη τη δύναμη της φωνής και της καρδιάς μας. Τώρα μόνο ΚΚΕ. Για να λάμψει η ελπίδα, η αλήθεια, η δύναμη του λαού» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το μήνυμα ότι «ο λαός μας ότι δεν δίνει συγχωροχάρτι σε ΝΔ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, όπως το έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ», ούτε και να «σκορπίσουν την ψήφο τους» σε άλλα κόμματα.

«Τα σχέδια της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, των άλλων κομμάτων, είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Για αυτό είναι εχθρικό για το λαό και τα παιδιά του» είπε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε:

«Την Κυριακή στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε. Στις 8 όμως, σημασία θα έχει να είναι δυνατό το ΚΚΕ. Για να είναι πιο δυνατός ο λαός. Γιατί το ΚΚΕ, έχει επεξεργασμένο σχέδιο και για το σήμερα και για το αύριο…. Κι αυτό το σχέδιο του ΚΚΕ συμφέρει το λαό γιατί μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι την επόμενη μέρα, ο λαός θα έχει να αντιμετωπίσει «τους μειωμένους μισθούς και τις συντάξεις, τους απογειωμένους φόρους, την εμπορευματοποιημένη παιδεία και υγεία», αλλά και νέα μέτρα, «νέο ξεζούμισμα», με περιστολή των κοινωνικών κατακτήσεων, «με την ελαστικοποίηση των ωραρίων και των εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις και τους πλειστηριασμούς», όπως και τις «επικίνδυνες δεσμεύσεις της χώρας σε ΝΑΤΟ-ΕΕ». «Θα έχει με δυο λόγια να αντιμετωπίσει μια κυβέρνηση, η οποία όλα τα παραπάνω θα τα πει στις προγραμματικές της δηλώσεις, θα τα φέρει στη Βουλή με τα επόμενα νομοσχέδιά της, θα τα τρέξουν οι διάφοροι υπουργοί και τα στελέχη της».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *