Πρόσφατα, σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου, στο Πρωινό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρώην σύζυγό του, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, κάνοντας ένα σχόλιο για την ηλικία της. «Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μεγάλωσε εκνευριστικά, είναι 50 ετών. Τι να την κάνω 50 ετών; Εγώ κινούμε μεταξύ 20 κάτι και 40. Αν περάσει τα 40 πρέπει να δω και ταυτότητα για να πειστώ» είχε δηλώσει τότε.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τη ρώτησαν για το σχόλιο του πρώην συζύγου της, με τη ραδιοφωνική παραγωγό να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Μα είναι δυνατόν εσύ να τον εκθειάζεις και να λέει τέτοιες βλακείες; Προσπαθώ πάντα να βρω έναν λόγο, γιατί ο Γιώργος είναι μικρό παιδί και για όλα υπάρχει ένας λόγος που τα κάνει. Όταν είδα ότι το θέμα έχει παίξει παντού, σκέφτηκα ότι απλά ήθελε να παίξουμε παντού, οπότε λέει τι να πω, θα πω αυτό. Τον είχα πάρει στη γιορτή του και μου έλεγε πόσο θεά είμαι και πόσο δεν γερνάω, τι κάνω, ότι είμαι τεκνό και αιώνια έφηβη. Επειδή δεν συνηθίζει να λέει άλλα εμπρός και άλλα πίσω, θεωρώ ότι απλά το έκανε για πλάκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *