Μία έντονη διαμάχη υπήρξε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα και μιας γυναίκας η οποία διαμαρτυρήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καρανίκας βρισκόταν σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094710702-0»); });

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» φώναζε η γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας. «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Ο άνδρας που κατέγραφε το περιστατικό απευθύνθηκε και εκείνος στον σύμβουλο του πρωθυπουργού λέγοντάς του «Καρανίκα δεν έχεις καμία δουλειά στη Μακεδονία».

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *