«Δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την διάκρισή μου» αναφέρει στο twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που ψηφίστηκε ως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής, σύμφωνα με την έκθεση απολογισμού για την κοινοβουλευτική θητεία 2014-2019, που δημοσίευσε το εξειδικευμένο μέσο αξιολόγησης και παρακολούθησης των ευρωπαϊκών θεσμών «Vote Watch Europe».

Δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για τη διάκρισή μου από το έγκριτο https://t.co/IMaAUzOAoh ως ο «Έλληνας Ευρωβουλευτής με την ισχυρότερη επιρροή στους Ευρ. Θεσμούς» για το διάστημα 2014-2019. Αν επανεκλεγώ θα επιδιώξω μια ανάλογη διάκριση! #ΜεΤονΣΥΡΙΖΑ https://t.co/LpL6qqnUfu pic.twitter.com/jSgeL8v7u0

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094710702-0»); });

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 25 Απριλίου 2019

Σημειώνεται πως ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης αξιολογείται ως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής, σύμφωνα με την έκθεση απολογισμού για την κοινοβουλευτική θητεία 2014-2019, που δημοσίευσε το εξειδικευμένο μέσο αξιολόγησης και παρακολούθησης των ευρωπαϊκών θεσμών «Vote Watch Europe».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

.trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *