Μια καθηγήτρια λυκείου συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με έναν από τους μαθητές της.

Η 25χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής, κ. Sarah Katherine Brooks, είχε ερωτική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της και βρισκόταν μαζί του εκτός σχολείου ισχυριζόμενη πως του έκανε “ιδιαίτερα μαθήματα”.

Sarah Katherine Brooks, 25, was charged with a felony count of sexual assault by persons with supervisory or disciplinary authority on Friday

Η μητέρα του αγοριού είπε ότι ο γιος της, τής είπε πως είχε κάνει σεξ μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές από τον Οκτώβριο, ενώ η μία εξ’ αυτών συνέβη στο σπίτι του παιδιού όταν η μητέρα του έλειπε, σύμφωνα με το AJC.

Την Τρίτη, ο διευθυντής του σχολείου, Ken Johnson, έστειλε μια επιστολή στους γονείς, εξηγώντας ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν οι υπάλληλοι του σχολείου έμαθαν για την εν λόγω υπόθεση.

Η Brooks παραιτήθηκε από το σχολείο λίγο μετά το σκάνδαλο.

Brooks is said to have had sex during off-campus tutoring with one of her 17-year-old students from Archer High School

“Τη Δευτέρα λάβαμε μια έκθεση σχετικά με αυτή την κατάσταση και το σχολείο μας ήρθε αμέσως σε επαφή με την αστυνομία,” δήλωσε ο κος Johnson.

“Δεδομένου ότι το περιστατικό εξακολουθεί να είναι υπό αστυνομική έρευνα, δεν έχω άλλες λεπτομέρειες να πω. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πω είναι πως η καθηγήτρια παραιτήθηκε από τα σχολεία στα οποία εργαζόταν και θα έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.”

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *