Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ερωτική συνεύρεση με τη σύντροφό του για έναν 29χρονο Ολλανδό, που είχε την εξαιρετικά ατυχή έμπνευση να πάρει με την αγαπημένη του ναρκωτικά, ούτως ώστε να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες.

Με βάση το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Dutch Magazine for Healthcare, το ζευγάρι είχε πάρει το ναρκωτικό GHB, μία από τις ουσίες οι οποίες χαρακτηρίζονται «date-rape drugs» καθότι έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από δράστες σε βιασμούς, προκειμένου να καταστήσουν τα θύματά τους τελείως ανήμπορα.

Διαβάστε περισσότερα

Όπως δήλωσε ο 29χρονος στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου κατέφθασε την ίδια μέρα με φρικτούς πόνους, υπό την επήρεια των ναρκωτικών αποφάσισαν μαζί με τη σύντροφό του να βράσουν 15 αβγά, να τα ξεφλουδίσουν και εν συνεχεία να τα εισάγουν στο απευθυσμένο του.

Ο μεγάλος αριθμός των σφιχτών αβγών προκάλεσε ρήξη του εντερικού τοιχώματος με αποτέλεσμα να νιώσει φριχτό πόνο λίγη ώρα αργότερα και να σπεύσει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως να προχωρήσουν σε επείγουσα λαπαροτομία, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στην κοιλιακή χώρα του άνδρα και να αφαιρέσουν τα πολτοποιημένα αυγά και τα αέρια που θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν, εάν η επέμβαση καθυστερούσε.

«Αφαιρέσαμε τα αυγά και ξεπλύναμε την κοιλιακή κοιλότητα όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ στη συνέχεια ράψαμε την οπή που είχε δημιουργηθεί στο εντερικό τοίχωμα», αναφέρει ένας από τους γιατρούς που τον είχε αναλάβει στο περιοδικό. Όπως αναφέρει μάλιστα, ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική για αρκετές ώρες έπειτα από την επέμβαση, πριν να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα προτού πάρει εξιτήριο.

[mirror] [dailymail]

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *