Έπειτα από μία σειρά περίεργων γεγονότων ο ιδιοκτήτης ενός στάβλου στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, είχε τοποθετήσει κάμερες κλειστού κυκλώματος για να ελέγξει ποιος μπαινοβγαίνει στην περιουσία του δίχως να έχει καμιά δουλειά εκεί.

Και οι εικόνες τις οποίες αντίκρισε τον σόκαραν. Ένας άνδρας πιάστηκε να κάνει σεξ με μία φοράδα μέσα στο στάβλο. Ο συναγερμός από τους αισθητήρες κίνησης οι οποίοι υπήρχαν στο στάβλο, ενεργοποιήθηκε με συνέπεια ο ιδιοκτήτης να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αρχές εντόπισαν τον Daniel Raymond Webb-Jackson να κρύβεται σε ένα σημείο του στάβλου. Στη δίκη που ακολούθησε για την κακοποίηση του ζώου ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του ωστόσο εκείνο το οποίο σόκαρε ακόμη περισσότερο ήταν η δικαιολογία την οποία χρησιμοποίησε ο άνδρας για την πράξη του.

Ειδικότερα, ο άντρας δήλωσε πως η φοράδα τον μύρισε στον καβάλο και… του έκλεισε το μάτι, κάτι που για αυτόν ήταν συναίνεση…

Για τη δικαστή, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και τιμώρησε τον Webb-Jackson με 10 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και 700 δολάρια πρόστιμο.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *