Όταν τα παιδιά δεν μαθαίνουν καλούς τρόπος από τους γονείς τους, κάποια στιγμή τους μαθαίνουν με άσχημο τρόπο από τους ξένους.

Τον Νοέμβριο, ένα νεαρό αγόρι που ήταν στο μετρό της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να ξαπλώσει σε τρία καθίσματα, ακουμπώντας την πλάτη του στη μητέρα του που καθόταν δίπλα.

Rude: Μια γυναίκα που ονομάζεται Isabel Kim έλαβε φωτογραφίες από ένα μικρό αγόρι που κλίνει ενάντια στη μαμά του με τα πόδια του στηριγμένα στο κάθισμα μπροστά του, λαμβάνοντας δύο καθίσματα

Ακόμα κι όταν τρεις ενήλικες θέλησαν να καθίσουν εκεί, το αγόρι αρνήθηκε να μετακινηθεί. Γι’ αυτό, ένας άνδρας που δεν είχε υπομονή, κάθισε πάνω στα πόδια του αγοριού.

Τη στιγμή κατέγραψε μια γυναίκα που ονομάζεται Isabel Kim, η οποία ανέβασε τις φωτογραφίες της στο Twitter.

Brat: Το αγόρι υποτίθεται ότι δεν θα κινηθεί ακόμα και όταν πολλοί ενήλικες ήθελαν να καθίσουν

“Αυτό το μικρό παιδί έπιασε θέσεις για 3 ενήλικες, κι έτσι, αυτός ο άντρας νευρίασε και κάθισε πάνω στα πόδια του,” έγραψε η Kim.

Σε ορισμένα βαγόνια – όπως αυτό – τα καθίσματα δεν είναι χωρισμένα και μοιάζουν με μακριά παγκάκια. Ωστόσο, φαίνεται πως στο κάθισμα της φωτογραφίας μπορούν να καθίσουν τρία άτομα.

Δεν με νοιάζει: Τέλος, ένας άνδρας κάθισε απλά κατευθείαν στα πόδια των αγοριών

Αυτό το αγόρι, όμως, έπιασε τρία καθίσματα, αφού άπλωσε τα πόδια του μπροστά του και αφοσιώθηκε στο τηλέφωνό του, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του.

Τότε ένας άνδρας – ο οποίος υποτίθεται ότι προσπάθησε να μετακινήσει τα πόδια του μικρού χωρίς επιτυχία – κάθισε ακριβώς πάνω του.

Δεν υπάρχουν τρόποι: Το αγόρι κοίταξε τρομαγμένο ότι ο άνθρωπος θα τολμούσε να καθίσει πάνω του

Το αγόρι φαίνεται να ταράζεται και να μαζεύει τα πόδια του, ενώ όταν ο άντρας σηκώνεται για να προσαρμοστεί, το παιδί τον κοιτάζει με τρόμο.

Η Isabel μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο, στο οποίο η μητέρα φωνάζει στο γιο της, αλλά όχι επειδή ήταν αγενής, αλλά επειδή έχασε τη στάση τους.

Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν όταν τα παιδιά δεν παίρνουν τις σωστές αρχές από την οικογένεια.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *