Η ιστορία ενός 32χρονου που ξεκίνησε με το π0ρνό από την ηλικία των 8 ετών και έφτασε μία ανάσα από το να σκοτωθεί λόγω του εθισμού του.

Για κάθε πράγμα στην ζωή, από το πιο σύνθετο μέχρι και το πιο αθώο, πρέπει να υπάρχουν όρια… Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα ευαίσθητο θέμα, όπως είναι το π0ρνό, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα…

Δείτε για παράδειγμα τον Jamike «J.K.» Emezi… Τον άνθρωπο που ήρθε σε πρώτη επαφή μαζί του στην ηλικία των 8 ετών και κατέληξε να είναι εθισμένος, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει προβλήματα με την ψυχική του υγεία και να φτάσει σε σημείο ακόμα και να κινδυνεύσει η ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα

Το τελευταίο περιστατικό όμως ήταν αυτό που λέμε «ξύσιμο του… πάτου» και αποτέλεσε την αφορμή για την απεξάρτησή του από τον συγκεκριμένο εθισμό.

Διαβάστε πως διηγείται ο ίδιος τα όσα έζησε…

«Ήμουν 8 ετών όταν κάτω από το κρεβάτι της νταντάς μου βρήκα ένα κόμικ. Μου άρεσαν πολύ και μάλιστα νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ενώ έβλεπα κινούμε σχέδια στην τηλεόραση, την είδα να διαβάζει ένα τέτοιο. Όταν της είπα να μου το δείξει, μου είπε οτι δεν είναι για εμένα.

Περίμενα λοιπόν να φύγει και τότε, έχοντας δει που το έχει βάλει, πήγα να το βρω, θεωρώντας οτι θα είναι γεμάτο με περιπέτεια που θα εξιτάρει την φαντασία. Έκτοτε το νεανικό μυαλό μου, ποτέ δεν ήταν το ίδιο. Μέχρι να φτάσει 14ων ετών, ήμουν πλέον εθισμένος στο π0ρνό. Προσπαθούσα να βλέπω εικόνες γυμνών ανθρώπων όπου και όποτε μπορούσα. Σε αυτή την ηλικία μάλιστα έμαθα να αυνανίζομαι. Όταν κατάλαβα τα συναισθήματα ευχαρίστησης που απελευθερώνονταν με τον οργασμό, είχα πλέον κολλήσει με αυτό.

Τα τρία μεγάλα προβλήματα που μου δημιούργησε ήτα η ντροπή, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το κοινωνικό άγχος.

Στα 17 μου είχα αναπτύξει ένα σύνδρομο, ο οποίος δεν μου επέτρεπε να έρχομαι σε οργασμό αν δεν έβλεπα π0ρν0γραφικό υλικό.

Ένα βράδυ, όταν ήμουν 21, έπινα και έβλεπα live cams. Αποφάσισα να ψάξω για ανώνυμο σεξ. Το είχα ξανακάνει στο παρελθόν χωρίς ωστόσο να προχωρήσει το όλο θέμα, αλλά τώρα ήμουν αποφασισμένος.

Κατέληξα να απαντήσω έναν χρήστη που έλεγε οτι είναι babysitter και οτι οι γονείς του παιδιού που φύλαγε θα έλειπαν για κάποιες ώρες. Έλεγε οτι έψαχνε κάποιον για στοματικό έρωτα και ενδεχομένως σεξ. Μετά από κάποια κουβέντα με κάλεσε σπίτι. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα εκεί που μου είπε. Την ώρα που βρισκόμουν έξω από αυτό και της έστελνα μήνυμα, κάποιος ήρθε και μου έσπασε το παράθυρο.

Εντελώς αντανακλαστικά πάτησα αμέσως το γκάζι και περνώντας μέσα από τον κήπο ενός γείτονα, βγήκα σε έναν δρόμο. Εκεί κατάλαβα οτι θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Γύρισα σπίτι, έσβησα το ιστορικό του υπολογιστή και κάθε είδος π0ρνό που είχα;».

Τώρα, ο 32χρονος είναι εκτελεστικός διευθυντής σε δύο εταιρίες, την Elevated Recovery και Porn ReBoot που προσπαθούν να βοηθήσουν άτομα με τέτοια προβλήματα.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *