Το κέντρο “Έναστρον” όπου φιγουράρουν τα ονόματα του Γιώργου Μαζωνάκη, του Νίκου Κουρκούλη και της Άντζελας Δημητρίου θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες.

Ο λόγος είναι ότι σε έλεγχο που έγινε από τους «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας και της Α.Α.Δ.Ε. διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση είχε «ξεχάσει» να κόψει αποδείξεις για 11 μπουκάλια, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ενώ προβλέπεται και λουκέτο 48 ωρών.

Διαβάστε περισσότερα

Η έφοδος στο κέντρο “Έναστρον” πραγματοποιήθηκε ξημέρωμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ήταν γύρω στις 4 όταν το κλιμάκιο των 8 ατόμων πλησίασαν τους υπευθύνους του καταστήματος και αποκάλυψαν την ιδιότητα τους. Μάλιστα οι ελεγκτές, βρισκόταν από νωρίς στο κέντρο και παρίσταναν τους πελάτες που είχαν κλείσει διαφορετικά τραπέζια ενώ για να μην “καρφωθούν” έριχναν και λουλούδια στους τραγουδιστές. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.

Σαρωτικούς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα της χριστουγεννιάτικης Αθήνας πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε) του υπουργείου Οικονομικών.

Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα Βοτανικός όμως ο έλεγχος τα έδειξε όλα νόμιμα ενώ όπως λένε πηγές του υπουργείου Οικονομικών και της Κατεχάκη οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *