Οι γονείς των παιδιών, τα οποία είναι 6 ετών, πιστεύουν ότι τα δένει το κάρμα και γι’ αυτό γεννήθηκαν μαζί 

Δυο δίδυμα αδέρφια 6 ετών από την Ταϊλάνδη παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή επειδή οι γονείς τους πιστεύουν πως υπήρξαν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή τους και πως το «κάρμα» θέλει να είναι μαζί.

Το αγόρι, το οποίο λέγεται Guitar και η δίδυμη αδερφή του, Kiwi, γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 και, με βάση τα δημοσιεύματα, οι γονείς τους αμέσως συνειδητοποίησαν ότι θα έπρεπε να τα παντρέψουν.

Οι βουδιστές θεωρούν ότι όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικά φύλου έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν την δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

Οι γονείς των διδύμων, ο 31χρονος Amornsan Sunthorn Malirat και η 30χρονη Phacharaporn, ετοίμασαν μια λαμπερή και πανάκριβη γαμήλια τελετή για τα παιδιά τους στο Samut Prakan, που βρίσκεται στα προάστια της Μπανγκόκ. Στον γάμο ήταν καλεσμένοι δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας.

«Ο λόγος για τον γάμο είναι επειδή πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε ένα γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στην ζωή τους», ανέφερε ο πατέρας των παιδιών.

Στην παραδοσιακή τελετή, η οποία άρχισε με μια πομπή στον δρόμο, ακολούθησε ένα «παιχνίδι» όπου ο γαμπρός κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες» πριν συναντήσει την νύφη. Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 μπατ σε μετρητά και χρυσό αξίας σχεδόν 1.000 δολαρίων προτού παντρευτεί την νύφη. Ύστερα από όλα αυτά, τα δυο αδέρφια πόζαραν μαζί για τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά το γεγονός πως τα δυο αδέρφια θεωρούνται παντρεμένα σύμφωνα με την παράδοση, η τελετή δεν τα δεσμεύει νομικά, οπότε θα μπορέσουν μελλοντικά να αναζητήσουν τους συντρόφους τους.

«Ήταν και τα δυο τους τόσο γλυκά στην διάρκεια της τελετής. Θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και όταν μεγαλώσουν θα βρουν το ταίρι τους. Αλλά αυτή η τελετή ήταν πολύ σημαντικό να γίνει», δήλωσε η μητέρα τους.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *