Κάθε απόγευμα, η Samantha McConnell απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, την 5χρονη Grace και τον 2 ετών Rory. Οι τρεις τους συνήθως βλέπουν ταινία ή να φτιάχνουν ένα παζλ.

Και τα δύο παιδιά της είναι το αποτέλεσμα μιας εξαντλητικής εξωσωματικής γονιμοποίησης, αξίας  15.000€.

Έχοντας εγκαταλείψει τη δουλειά της ως Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, επειδή η καριέρα της δεν ήταν ευνοϊκή για την ανατροφή των παιδιών της, δεν είναι περίεργο που η Samantha απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο που έχει μαζί τους.

Treasuring every moment: Samantha McConnell with Grace and Rory this week 

Αλλά υπάρχει και ένας άλλος, πιό σοβαρός λόγος για τον οποίο θέλει να περνάει χρόνο με τη Grace και τον Rory.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, η 46χρονη είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παγκρέατος τελευταίου σταδίου.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπτώματα πριν από τις αρχές του Αυγούστου, ο καρκίνος έχει ήδη εξαπλωθεί στο ήπαρ και τους λεμφαδένες της Samantha.

Samantha with her non identical twins Grace and Rory who were born three years apart

Σήμερα, η 46χρονη έχει μόνο μερικές εβδομάδες – αν όχι ημέρες – για να ζήσει. “Αισθάνομαι απογοητευμένη που δεν θα μπορέσω να χαρώ τα πολύτιμα μωρά μου.”

Ο θάνατός της θα αφήσει τα δύο της παιδιά ορφανά. Δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή της Samantha, αφού στις εξωσωματικές συνέλαβε μέσω ενός δότη σπέρματος, όταν αποφάσισε να αποκτήσει παιδιά μόνη της στην ηλικία των 38 ετών.

Η Grace και ο Rory θα πάνε στο Lincoln στο Λονδίνο, όπου θα ζήσουν με την ξαδέρφη της Samantha, μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών.

Samantha, who has served 20 years in the forces,  smiling and happy with Grace after Rory

Έτσι, μέσα από την ιδιωτική ευρωπαϊκή τράπεζα σπέρματος, κατέβαλε 2.000€ για σπερματοζωάρια από έναν 35χρονο δωρητή από τη Δανία.

“Η έρευνά μου έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν συλληφθεί μέσω ενός δωρητή συνήθως θέλουν να γνωρίσουν τις ρίζες τους και η τράπεζα παρέδωσε τη φωτογραφία του και το αρχείο της φωνής του, τα οποία έχω φυλάξει για τα παιδιά μου,” είπε η Samantha.

“Δεν ανησυχούσα για το ότι θα έκανα παιδιά χωρίς πατέρα. Είναι καλύτερα να μην έχουν πατέρα παρά να έχουν έναν κακό πατέρα.”

.

loading…

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *