«Όποιος φεύγει από ένα κόμμα ως ανεξάρτητος και μετά από λίγο χρονικό διάστημα βρίσκει πολιτική στέγη σε άλλο κόμμα, αυτό λέγεται αποστασία» δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Και ο κ. Φωκάς θα ακολουθήσει την πεπατημένη των τριών βουλευτών που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων. Είναι αλήθεια ότι η αποχώρηση του κ. Φωκά και η ανεξαρτητοποίησή του μας ξάφνιασε όλους».

Αναφορικά με τα όσα επικαλείται ο κ. Φωκάς στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, ότι «δεν λειτουργεί το κόμμα και η Κοινοβουλευτική Ομάδα», ο κ. Μεγαλομύστακας σημείωσε: «Μετά από τρία χρόνια ο κ. Φωκάς θυμήθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα;».

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, για τον κ. Γιάννη Σαρίδη υποστήριξε πως θα παραμείνει στο κόμμα, αφού -όπως είπε ο ίδιος ο κ. Σαρίδης- δεν αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων. Ωστόσο, τόνισε ότι «αν φύγει, τότε θα υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας και θα χαθούν κάποια προνόμια. Όμως, το κόμμα δυνατό και ενωμένο, θα δώσει τη μάχη των επόμενων εκλογών».

Ερωτηθείς «εάν ο ίδιος θα παραμείνει στην Ένωση Κεντρώων μετά από μία ενδεχόμενη αποχώρηση του κ. Σαρίδη», απάντησε ότι ο ίδιος «μένει πιστός στις αρχές και αξίες του κόμματος και θα δώσει τη μάχη μαζί με τον Βασίλη Λεβέντη για να αλλάξουν πράγματα που χρειάζεται η κοινωνία και η χώρα μας».

Επίσης, μιλώντας για τον κ. Φωκά επισήμανε ότι «από τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τη στάση του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, φαίνεται να οδηγείται προς τη ΝΔ» και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των βουλευτών που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων».

.

loading…

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *