Όπως όλοι ξέρουμε, ό,τι συμβαίνει στην επικράτεια του κατς, του WWE, δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Έστω κι αν όλοι παριστάνουν πως πρόκειται για πραγματικότητα.

Παρά ταύτα, η επικινδυνότητα ελλοχεύει μέσα στο ρινγκ και αυτό ακριβώς αποκαλύπτει το περιστατικό με τις κλοτσιές στο κεφάλι που ήταν να φάει η αντίπαλος.

Σε πρόσφατο ματς (Monday Night RAW), η Liv Morgan με την ομάδα της Riott Squad αντιμετώπιζαν τις Bella Twins και Natalya. Και όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι να βρεθούν τουλάχιστον στο ρινγκ η Morgan και η Brie Bella και να αρχίσει η τελευταία τις κλοτσιές στο κεφάλι της Morgan…

Oops. Brie Bella just legitimately kicked Liv Morgan in the face#RAW pic.twitter.com/XWH0Zxv7Ab

— GIF Skull (@GIFSkull) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Παρά το γεγονός ότι τις έφαγε καλά, η μαχήτρια προσπάθησε να συνεχίσει και εκτέλεσε μερικά κόλπα ακόμα, αν και η κακή της κατάσταση δεν κρυβόταν. Το ιατρικό team την έπεισε κάποια στιγμή να κατέβει και η ίδια αποκάλυψε αργότερα πως είχε πάθει πράγματι διάσειση από τις κλοτσιές.

Το επίσημο ανακοινωθέν του WWE επιβεβαίωσε τη διάσειση της Morgan, αναγκάζοντας τελικά την Brie Bella να βγει και να απολογηθεί στο Twitter.

Every match on #Raw is an opportunity for us to entertain our fans. Our intentions as @WWE Superstars is to win the match, never injure our opponents. Thinking about @YaOnlyLivvOnce tonight. ❤️ -B

— Nikki & Brie (@BellaTwins) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το χάπι ίσως το χρύσωσε για τη Morgan πως η ομάδα της βγήκε τελικά νικήτρια…

.

loading…trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *