Τεράστια απώλεια!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Λένη Τριανταφύλλη, η οποία διατέλεσε ιδιαιτέρα γραμματέας του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το 1974 μέχρι τον θάνατό του.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Α΄ Νεκροταφείο.

Διαβάστε περισσότερα

Σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή έγραψε για τη Λένα Τριανταφύλλη:

«Η Λένα μου, η κουμπάρα στο γάμο μου, η φίλη μου, η συμβουλάτοράς μου, κοιμήθηκε στον ύπνο της. Ήρεμα και διακριτικά. Χορτασμένη απ όλα τα σημαντικά της ζωής.Αρχόντισσα της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής.

Γοητευτική, καλομεγαλωμένη, μορφωμένη, κοσμογυρισμένη, ακριβοδίκαιη, εχέμυθη. Ακριβώς για όλα αυτά τα προσόντα επέλεξε τη νέα -τότε-γυναίκα για Διευθύντρια του Γραφείου του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ,όταν ανέλαβε την ηγεσία της χώρας, με την πτώση της δικτατορίας.

Και μόνον με αυτή τη θέση της -ως τον θάνατο του Καραμανλή-πέρασε στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, τιμώντας ως το τέλος την πίστη της στα οράματα και τα διδάγματα του Εθνάρχη. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο γι αυτά που έζησα και έμαθα κοντά της. Τώρα την αποχαιρετώ με θλίψη, γιατί ξέρω πως και για μένα έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου και της καριέρας μου.

Λένα Τριανταφύλλη. Μια σπουδαία γυναίκα» .

Πηγή: Star.gr

.

loading…

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *