Ένας φωτογράφος έμεινε έκπληκτος όταν σε μία επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο με τη φίλη του, ένας γορίλας τους έδωσε ένα “προκλητικό” χαμόγελο και τους “σήκωσε” το μεσαίο δάχτυλό του.

Ο 33χρονος Ben Collins και η σύντροφός του Danielle Kirk, επίσης 33 ετών, ήταν σε διακοπές στο Μπρίστολ όταν αποφάσισαν να επισκεφθούν τον ζωολογικό κήπο.

Ben Collins, 33, and his partner Danielle Kirk, also 33, were visiting Bristol Zoo for the day when the western lowland gorilla gave them a

Το ζευγάρι, μαζί με άλλους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου, έβλεπε με προσοχή τους γορίλες να τρώνε το μεσημεριανό τους γεύμα όταν ένας γορίλας τους “έσκασε” ένα πονηρό χαμόγελο και τους έκανε την άσεμνη χειρονομία – η οποία έκανε το πλήθος να ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Ο γορίλας φαίνεται πως αναγνώρισε την ανταπόκριση των ενεργειών του, αφού συνέχισε να δείχνει το δάχτυλό στο κοινό, δίνοντας στον Ben χρόνο να τραβήξει κάποια αστεία στιγμιότυπα.

Ben, from Leeds, said:

Ο Ben, από το Λιντς, δήλωσε: “Οι γορίλες ήταν αρκετά αστείοι. Προφανώς έχουν συνηθίσει να μιμούνται τους ανθρώπους που έρχονται και τους παρακολουθούν.”

“Και κάποιοι από αυτούς φαίνεται να έχουν υιοθετήσει μερικές κακές συνήθειες, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες.”

“Μόλις άρχισε να δείχνει το μεσαίο δάχτυλό του προς τον κόσμο, είχε ένα προκλητικό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

The keen photographer managed to capture the hilarious moment his Fuji X100 camera

“Όλοι όσοι τον είδαν γελούσαν και συνέχισε να το κάνει για αρκετή ώρα. Νομίζω ότι συνειδητοποίησε ότι η κίνησή του προκαλούσε γέλιο στον κόσμο.”

The ape seemed to recognise the positive response his actions were getting and Ben said:

“Είναι περίεργο να βλέπεις ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό σε ένα γορίλα. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που έχω δει ποτέ πριν.”

“Οι εκφράσεις του προσώπου του είναι απίστευτες και τόσο ανθρώπινες..!”

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *