Ένας εργάτης οικοδομών και η αρραβωνιαστικιά του λένε ότι διέσωσαν ένα κοριτσάκι που ήταν κλειδωμένο σε ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καύσωνα, αφού οι γονείς του παιδιού είχαν πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης.

Ο Eric Asher μοιράστηκε φωτογραφίες από την περιπέτεια που βίωσε στο Canton, του Ohio, στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίες προκάλεσαν οργή στους σοκαρισμένους χρήστες.

Ο 43χρονος λέει ότι την Παρασκευή είδε έναν άνδρα και μια γυναίκα να κείτονται στο δάπεδο ενός χώρου στάθμευσης.

Στη συνέχεια, παρατήρησε ένα κοριτσάκι να είναι ιδρωμένο σε ένα κάθισμα του αυτοκινήτου, αφού οι θερμοκρασίες εκείνη την ημέρα έφθασαν τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο κ. Asher διέσωσε το μωρό από το αυτοκίνητο και του έδωσε νερό μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αρχές και το ασθενοφόρο.

“Περνούσαμε από δίπλα και όταν κοίταξα στα δεξιά μου, είδα έναν άντρα και μια γυναίκα να βρίσκονται στο έδαφος,” είπε στο InsideEdition.com.

Ένας εργάτης οικοδόμησης διέσωσε ένα ιδρωμένο μωρό από ένα καυτό αυτοκίνητο, αφού οι γονείς του παιδιού (απεικονισμένοι) είχαν υπερβολική δόση ηρωίνης

“Είδαμε αργότερα ότι οι δυο τους είχαν μελανιάσει.”

“Το παιδί ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα.”

Ένας παρευρισκόμενος κάλεσε το 911. Ο κ. Asher είπε ότι η μητέρα του παιδιού τον ευχαρίστησε αργότερα που έσωσε την κόρη της.

Του είπε ότι ήταν εξαρτημένοι από την ηρωίνη και πως είχαν υποτροπιάσει αφότου είχαν “καθαρίσει” για δύο χρόνια.

Το παιδί είναι πλέον υπό τη φροντίδα ενός συγγενή.

Οι γονείς έχουν κατηγορηθεί ότι έθεσαν σε κίνδυνο το παιδί τους και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ύψους 1.000€.

Ο κ. Asher, δημοσίευσε φωτογραφίες της διάσωσης στο Facebook για να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους της ηρωίνης.

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι οι γονείς έχουν κατηγορηθεί ότι θέτουν σε κίνδυνο ένα παιδί και απελευθερώνονται με ομόλογα 1.000 δολάρια. Εικόνα: Η αρραβωνιαστικιά του κ. Asher διασώσει το μωρό

“Ο Θεός μας έστειλε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.”

Δεκάδες οργισμένοι γονείς σχολίασαν την ανάρτησή του.

“Θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού μέχρι να αποδείξουν ότι έχουν απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά,” έγραψε ένας χρήστης.

Αρκετοί όμως ήταν και εκείνοι που επαίνεσαν την ηρωική πράξη του κ. Asher.

“Δεν σε ξέρω. Αλλά σε ευχαριστώ. Αυτό το μωρό είναι ζωντανό εξαιτίας εσένα και της οικογένειάς σου. Ο Θεός σας έστειλε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή,” έγραψε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *