Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μπάντινγκφορντ βόρεια του Λονδίνου. Ένας απλήρωτος εργάτης κατάφερε να γίνει το επίτιμο πρόσωπο για όλους τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Ο 31χρονος εργάτης δεν είχε πληρωθεί για τη δουλειά που είχε κάνει για ορισμένα σπίτια. Τότε πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πήρε έναν εκσκαφέα και με απόλυτη ψυχραιμία προσπάθησε να κατεδαφίσει τα δύο κτήρια για τα οποία είχε δουλέψει.

Ο «εγκληματίας” κατάφερε μόνο κάποιες υλικές ζημιές στα κτήρια, με τις ζημιές να εκτιμούνται γύρω στα 2,5 εκατομμύρια λίρες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο ύστερα από καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής.

«Μοιάζει σαν να χτύπησε την περιοχή σεισμός ή μία βόμβα», ανέφερε ένας 61χρονος σε αγγλική εφημερίδα. «Γελούσε και έβγαζε φωτογραφίες την καταστροφή. Όταν έφτασε η αστυνομία είπε απλώς ότι δεν είχε πληρωθεί για τη δουλειά που είχε κάνει. Ήταν απολύτως ψύχραιμος».

«Μας είπε ότι δεν είναι επικίνδυνος, αλλά δεν έχει πληρωθεί», ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής. Σημείωσε και αυτός ότι ο 31χρονος δεν αντιστάθηκε λεπτό κατά τη σύλληψή του και ήταν πολύ ψύχραιμος.

[valueforlife.gr]

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *