Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Βούλα Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο πυροδότησε πολλά σχόλια, κυρίως από όσους δεν ξεχνούν τις παλαιότερες δηλώσεις της…

Πέρα από τους χρήστες στα social media, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια. Εχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν», δήλωσε στο Sportime από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *